Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Live

  

Τρεις μπάντες θα μοιραστούν την σκηνή του Υπογείου Αρχιτεκτονικής τοπίου για το πρώτο live της φετινής σεζόν.

* LOS TROMOS (Θεσσαλονίκη)
* BLACK HAT BONES (Σπάρτη)
* HALF GRAMME OF SOMA (Αθήνα)

LOS TROMOS
Αν αντέχετε να βλέπετε με τις ώρες αξιοθρήνητες ταινίες τρόμου του ΄50 , αν ηδονίζεστε με το Νεοϋορκέζικο punk rock και τους Pixies, αν θα θέλατε να δείτε στο ίδιο club τουs Tito & Tarantula να τζαμάρουν με τους Sonic Youth (και μετά όλοι μαζί με τους Clash!), αν σας αρέσουν οι μπάντες που το όνομα τους ξεκινάει από "THE", αν πιστεύετε ότι οι RAMONES ήταν πραγματικά αδέρφια (δεν ήταν) αν είστε σίγουροι ότι τον Elvis τον απήγαγαν εξωγήινοι, αν έχετε τουλάχιστον ένα δίσκο του Rocky Erickson στη δισκοθήκη σας, τότε ή έχετε σοβαρό πρόβλημα ή είστε ήδη μέλη των Los Tromos!

BLACK HAT BONES
Οι Black Hat Bones κατάγονται από την Σπάρτη αλλά έχουν ως έδρα τους την Αθήνα. Χωρίς να έχουν ακόμη δισκογραφήσει κάτι, θεωρούνται ήδη ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της σκηνής, την οποία φροντίζουν τακτικά να… κατεδαφίζουν με τα εκρηκτικά live τους. Ο ήχος τους είναι βαρύς και μπαρουτοκαπνισμένος, φέρνοντας στον νου από την σκηνή του Seattle και το stoner rock κίνημα των late 90s μέχρι τους Guns ‘N’ Roses και το σύγχρονο αμερικάνικο κιθαριστικό rock των Audioslave και των Stone Temple Pilots. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας το πρώτο τους full length album.  

HALF GRAMME OF SOMA 
Από τις αρχές του 2011 οι Αθηναίοι Half Gramme Of Soma συνδύασαν το heavy rock ήχο με ποικιλία επιρροών καταλήγοντας στην κυκλοφορία του ομότιτλου ντεμπούτου τους στις αρχές του 2013.Μετά από αρκετά live και αλλαγές στη σύνθεσή τους κλείνουν τον κύκλο του πρώτου album με μια μινι περιοδεία μαζί με τους Black Hat Bones,καθώς αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου ΕΡ τους. 

Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου