Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Live! 45 Rats + Craang + Purple Dino


45RATS
Το Αθηναϊκό τρίο των 45Rats από τη δημιουργία του το 2008 δεν έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις του σε Αθήνα και επαρχία, παίζοντας instrumental heavy rock n roll. 
Μετά από την πρώτη κυκλοφορία του EP "First Gear" (2010) και μια σειρά εμφανίσεων παρέα με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής όπως Samsara Blues Experiment, Οrange Goblin, Radio Moscow και Baby Woodrose, το πρώτο τους ολοκληρωμένο album "Electric" μόλις κυκλοφόρησε σε 12'' κόκκινο βινύλιο από την Catch The Soap Productions, από το οποίο θα μας παρουσιάσουν υλικό, και θα μπορείτε να το βρείτε στο χώρο του live

https://www.facebook.com/45Rats
http://45rats.bandcamp.com/

CRAANG
Οι Craang είναι τρίο από Θεσσαλονίκη με αρκετά live στο ενεργητικό τους, οι οποίοι παίζουν ένα κράμα fuzzαριστού ψυχεδελικού Stoner. Είναι στη φάση που ετοιμάζουν νέο υλικό για το επερχόμενο full length album τους, οπότε θα ακουστούν κομμάτια από την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά.https://www.facebook.com/Craang?fref=ts

PURPLE DINO
Οι Purple Dino δημιουργήθηκαν περί τα τέλη του 2012. Τέσσερις τύποι μαζεύτηκαν σε ένα προβάδικο και, μετά από αλλαγές σε ονόματα, καθώς και line-up, κατέληξαν στην σημερινή τους μορφή. Η ιστορία περιλαμβάνει live με το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής σκηνής, όπως Nightstalker, Universe217, Tuber, Lunarmare, INK κλπ. Κορυφαίες στιγμές το άνοιγμα της δεύτερης μέρας του Fuzztastic Planet Festival 2013, και η συμμετοχή στο φεστιβάλ Ρα.Σ.Π.Ι. και Μου.Συ.Π.Ι. στα Γιάννενα.
Τον Μάιο του 2013 γράψανε μόνοι τους, με ό,τι γνώσεις και εξοπλισμό είχαν, ένα demo, το οποίο μπορεί o καθένας να κατεβάσει από το bandcamp (http://purpledinoband.bandcamp.com/ ).
Στόχος; Να παίξουν την μουσική τους όπου αυτό είναι δυνατό και στο άμεσο μέλλον να γράψουν ένα full album.

https://www.facebook.com/purpledinoband?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου