Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Live "Jane Doe"


Η (ή οι) Jane Doe γεννήθηκε το 2006 και το 2008 κυκλοφόρησε από την Run Devil Run Records το πρώτο τους LP (Heaven For Dogs), το οποίο αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς

Έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τους Rosebleed, FILM, Aleph, Scab Level, Infidelity, Μωρά στη Φωτιά, Accra Minoa, Decomposer, Playground, 22 Puppies, Fuzzy Nerds, Fall in Parts, In A Testube, Coin, Transistor κ.α. Το 2011 ανέβασαν στο internet το EP "Stories about Waves" ενώ συνεχίζουν αδιάκοπα τις live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Πρόσφατα άνοιξαν τους Νεοϋρκέζους "A place to bury strangers" οι οποίοι εκφράστηκαν με τα πιο θερμά λόγια για το συγκρότημα ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τους βρετανούς O.Children.

Aυτόν τον καιρό μόλις ολοκλήρωσαν το δεύτερο τους άλμπουμ το οποίο περιέχει 15 κομμάτια, εμπνευσμένα από 13 βιβλία και 2 κόμιξ.

Το "The Enormous Head of King Splendid" όπως θα τιτλοφορείται όταν βρεθεί η κατάλληλη δισκογραφική στέγη, ηχογραφήθηκε στο "The Sonic Art Studio", ενώ τη μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο Νικόδημος Τριαρίδης.

Αεικίνητοι από την φύση τους όμως, έχουν ετοιμάσει ήδη το πρώτο βίντεο κλιπ του επερχόμενου δίσκου, συνεχίζουν να απασχολούν τον τύπο με τις live εμφανίσεις τους, δίνοντας συνεντεύξεις κ.α. και δεν σταματούν να εκπλήσσουν το κοινό τους με μικρά καλούδια, όπως είναι μια σειρά από comic strips σχετικά με το συγκρότημα που παρουσιάστηκαν στην Fan Page τους στο Facebook, τα οποία σχεδίασε ο κομίστας Peslac και έχουν τίτλο "Oι συναρπαστικές περιπέτειες των Jane Doe"

οι Jane Doe στο διαδίκτυο:

https://www.facebook.com/TheJaneDoeBand
http://www.jumpingfish.gr/JaneDoe
http://www.myspace.com/janedoegreek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου