Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Προβολή Ταινίας "Higuita" & Live "The Boy"


Προβολή Ταινίας "Higuita"


Υπόθεση: Το Μακρύ Νησί είναι ο τόπος αυτοεξορίας μας. Ο Εφιάλτης είναι ο Πατέρας μας. Η Ομιλία και η Ακοή είναι το δώρο του Εφιάλτη σε εμάς. Η Ησυχία είναι το δικό μας δώρο σε αυτόν. Η Οικογένεια μάς προστατεύει από τη Μόλυνση και τους Ταριχευτές. Το χώμα θα είναι το σημείο επιστροφής. Το αύριο είναι σήμερα. Σήμερα είναι η 13η ημέρα του Γαλάζιου Έτους 37.

Σκηνοθεσία: The Boy (Αλεξανδρος Βούλγαρης)

Παραγωγή: Ελληνική
Διάρκεια: 67 λεπτά
Έτος: 2012
Είδος: Δράμα
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=9p-jinTwTPg
 


Live "The Boy"

Ο The Boy άρχισε γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο στο συγκρότημα f(a39) απο το 1997 εώς το 2003. Οι f(a39) κυκλοφόρησαν το mini ep “World Waits”, καθώς επίσης ηχογράφησαν μουσική για δύο κινηματογραφικές ταινίες σκηνοθετημένες απο τον The Boy (Καλή τάπα καρφίτσα / Κλαίς;).
Ο The Boy έπειτα έγινε μέλος του electro-trash συγκροτήματος Sportex(προσωπικό σχήμα του Felizol) με τους οποίους συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2004 άρχισε να ηχογραφεί ως The Boy. Επίσης τότε σχημάτισε την piano-punk performance των Mary and The Boy. To 2007 o The Boy κυκλοφόρησε με το Μουσικό Κίνημα:(Μαύρες)Τρίχες δυο προσωπικά του άλμπουμ σε μορφή cd-r ( 50 God damned songs / BEAT. Εγραψε μουσική και έκανε μουσική επιμέλεια στην ταινία του “Ροζ” η μουσική της οποίας βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Μπέλφορτ στην Γαλλία .

Συνεργάζεται ως τραγουδιστής στο σχήμα του Felizol και ως πιανίστας στο σχήμα του Lolek. Εχει ανοίξει συναυλιες για ονόματα όπως Barry Adamson, Spiritualised, Selfish Cunt, No bra, The caretaker, Baby Dee ως The Boy και για τους Marc Almond, Lydia Lunch, Four Tet, Cocorosie, Holly Golightly με τους Mary and The Boy.

Το 2007 έγραψε και έπαιξε ζωντανά της μουσική της θεατρικής παράστασης “Οξυγόνο” του Ivan Vyrypaev που παρουσιάστηκε στον εξώστη του Θεάτρου Αμόρε. Το 2007 κυκλοφόρησε με τους Mary and The Boy το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ με την Low Impedance Recordings και το 2008 με τους Mary and The Boy και σε συνεργασία με τον Felizol το άλμπουμ “Timemachine” απο την Inner Ear Records.

Τον Μαϊο του 2009 κυκλοφορεί απο την Inner Ear Records το άλμπουμ του “Please make me dance”, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Επιπλέον συμμετείχε ως τραγουδιστής και πιανίστας στα άλμπουμ των Felizol, Lolek,The Callas.

Παράλληλα, ξεκινάει τη συνεργασία του με το συγκρότημα Felizol and The Boy και κυκλοφορούν το 12 ιντσου “Ο.Η.Ι.Ο” απο την Ntrop Records, ενώ υπογράφει τη μουσική και τη σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης “1984” ως The Boy.
Τον Απρίλιο του 2010, κυκλοφορεί το «Κουστουμάκι» από την Inner Ear Records.

Αυτά τα χρόνια έχει κάνει περισσότερες απο 200 εμφανίσεις σε θέατρα και συναυλίες. Εχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ όπως Synch, Rockwave,Schoolwave,Ευρωπαικη Γιορτη της Μουσικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου