Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Θερινή προβολή ταινίας "A girl walks home alone at night "


Υπόθεση: Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Bad City. Η ιρανική πόλη φάντασμα, στέγη για πόρνες, ναρκομανείς, νταβατζίδες κι άλλες «λερωμένες» ψυχές, είναι μια τοποθεσία απελπισίας κι εξαχρείωσης, όταν μια μοναχική βρικόλακας αρχίζει να καταδιώκει τους κατοίκους. Όταν όμως θα γνωρίσει την αδελφή της ψυχή, μια ασυνήθιστη σχέση θα ακμάσει… μέσα στο αίμα.

Σκηνοθεσία:  Ana Lily Amirpour
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος: 2014
Είδος: Θρίλερ
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_YGmTdo3vuY

* Η προβολή (όπως και οι 2 -3 τελευταίες) δεν θα πραγματοποιηθεί στο υπόγειο αλλά (καιρού επιτρέποντος) θα γίνει στο μπαλκονάκι του ΤΕΙ στον πρώτο όροφο.

Είσοδος Ελεύθερη

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Προβολή ταινίας "the world is big and salvation lurks around the corner "


Υπόθεση: Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ο Άλεξ δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί ποιο είναι το όνομά του. Για να του θεραπεύσει τη μνήμη, ο παππούς του ο Μπάι Νταν ταξιδεύει στη Γερμανία προκειμένου να οργανώσει ένα ταξίδι στο παρελθόν για τον εγγονό του, ένα ταξίδι
μνημών πίσω στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε (Βουλγαρία). Ενώ ταξιδεύουν διαμέσου του χρόνου και του τόπου, διασχίζουν τη μισή Ευρώπη παίζοντας τάβλι. Αυτή η καθημερινότητα βοηθά τον Άλεξ να συνειδητοποιήσει ποιος είναι, καθώς το τάβλι είναι το κλειδί της δικής του ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Stephan Komandarev
Χώρες συμπαραγωγής: Βουλγαρία, Σλοβενία & Ουγγαρία
Έτος: 2008
Είδος: δράμα
Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=HKjfJ4oJrvA

Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Προβολή ταινίας "A Raisin in the Sun"


Υπόθεση: ένα σεβαστό ποσό ασφάλισης, μπορεί να σημάνει είτε την οικονομική σωτηρία είτε την προσωπική κατάρρευση για μια φτωχή οικογένεια νέγρων.

Σκηνοθεσία: Daniel Petrie
Χώρα παραγωγής: Η.Π.Α
Έτος: 1961
Είδος: δράμα
Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=0NMOnxJsFq8

Είσοδος Ελεύθερη

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Προβολή ταινίας "L'age des tenebres"


Υπόθεση: Στα όνειρά του, ο Ζαν-Μαρκ είναι ένας ιππότης με φανταχτερή πανοπλία, ένας θεατρικός και κινηματογραφικός αστέρας, ένας καταξιωμένος συγγραφέας με τεράστια επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Στην πραγματικότητα όμως, είναι ένα μηδενικό: ένας δημόσιος υπάλληλος, ένας ανύπαρκτος σύζυγος και ένας αποτυχημένος πατέρας που καπνίζει στα κρυφά. Παρ’ όλα αυτά, ο Ζαν-Μαρκ αντιστέκεται στους πειρασμούς των ονείρων του και αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για τον εαυτό του στον πραγματικό κόσμο.


Σκηνοθεσία: Denys Arcand
Χώρες συμπαραγωγής: Γαλλία & Καναδάς
Έτος: 2007
Είδος: Κωμωδία δράμα φαντασίας
Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=ngbzWsLkFBQ

Είσοδος Ελεύθερη